2015. szeptember 3., csütörtök

VKF! 74. forduló - Süssünk, süssünk valamit, azt is megmondom, hogy mit!

74. VKF! kiírása

E hónapban ünnepli 2. születésnapját kis blogom, ahol különböző "alkotásaimról", jobbára konyhai ténykedéseimről írok. Most engem ért a megtiszteltetés a következő Vigyázz, Kész, Főzz! forduló témájának kijelölésére, a stafétabotot a Konyhavirtuóz blog szerkesztőjétől vettem át. A VKF!-et még Mautner Zsófi, a Chili & Vanilia blog szerzője indította útjára 2007-ben.
A játék lényege, hogy minden fordulóban más-más témakört jelöl ki az adott forduló házigazdája/háziasszonya, s a kedves pályázók e témakörben elkészítenek egy vagy több finomságot, s elküldik annak fotóját és linkjét/leírását a megadott határidőig. A játéknak nincs díja/tétje, célja a gasztronómiai témájú blogok "összekapcsolása". Minden forduló végén készül egy összefoglaló, az összes beküldött pályaművel.


Már rengeteg jó téma került kiírásra korábban, ezek kiírását és összefoglalót itt megtaláljátok. Nem kellett sokat gondolkoznom a témán: "Süssünk, süssünk valamit, azt is megmondom, hogy mit...". Szóval, süssünk rétest!
Az elkészült finomságok linkjét és fotóját az alkottam91@gmail.com email-címre várom október 18-ig. Ha nincs blogod, az sem baj, várom a rétes fotóját és receptjét a megadott email-címen.

Remélem sokak fantáziáját felkeltettem. Izgatottan várom az ország különböző pontjairól érkező "műveket", hiszen ahány ház, annyi szokás...! Mindenkinek kellemes konyhai időtöltést kívánok!

Sütésre fel!

Mirella

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése